Hirdetés

Forgatási időpontok bejelentve

|

Néhány nagyobb produkció, úgy mint a Fantasztikus négyes, Terminator: Genesis és a Jurassic World forgatása hamarosan kezdetét veszi Louisianában, a Production Weeklynek köszönhetően pedig azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

A Fantasztikus négyes rebootját az állam fővárosában, Baton Rougeban kezdik el forgatni március 31-én. A filmet Josh Trank (Az erő krónikája) rendezi és a tervek szerint 2015 június 19-én kerül a mozikba.

A Terminator: Genesis április 12-én kerül a kamerák kereszttüzébe, New Orleansba. A direktori székben Alan Taylor (Thor: Sötét világ), főbb szerepekben pedig Emilia Clarke, Jason Clarke és Arnold Schwarzenegger. A premier dátuma 2015 július 1.

Végezetül pedig a Jurassic Park rebootja, a Jurassic World is kitűzte a forgatás kezdetét, méghozzá június 2.-ra, a felvételek helyszíne egyenlőre még ismeretlen. A rendezést Colin Trevorrow vállalta, a kamerák előtt pedig biztosan ott fog mozogni Chris Pratt és Bryce Dallas Howard. A bemutató 2015 június 12-én esedékes.

Forrás: Production Weekly

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.