Hirdetés

Forgatási képek a Wolverine-ből és jelenet leírás

|

Újabb fotók szivárogtak ki a jövő Wolverine filmből,amit most éppen a kínai Barátság-kert közelében vesznek fel. Pluszban kaptunk leírva egy jelenetet is, ami természetesen spoileres.

Hirdetés

Láthattunk már a forgatásról olyan képeket, amin Hugh Jackman egy japán hadifogoly táborban van és olyat is,amin úgy néz ki mint egy csavargó. Ma új képeket mutatunk be, amin rajta kívül szerepel a film még egy szereplője, a Yukio-t játszó Rila Fukushima. Érdekesség részlet lehet a képeken, hogy Rozsomák jobb lába sérült, de valószínűleg hamar felgyógyul belőle. További fotókért és a spoileres(!) jelenet leírásért kattints tovább.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.