Hirdetés

Forgatási képek az Amerika Kapitány 2-ből plusz Thor 2 trailer infó

|

Nem túl jó minőségű fotók érkeztek a forgatásról, amin Scarlett Johanssont és Chris Evans láthatjuk. Ezek mellett a Thor 2 trailerének várható megjelenéséről is szó lesz.

Hirdetés

Tegnap este Los Angelesben vettek fel jeleneteket. A film rendezője Joe és Anthony Russo lesz, a szereplők pedig Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Robert Redford, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Frank Grillo, Hayley Atwell, Toby Jones, Georges St-Pierre és Maximiliano Hernández. Marveles hír még: Egyes információk szerint a Thor: Sötét Világ első trailerének netes debütálása április 23-án lehet, 1 perc 41 másodperces időtartammal és lehet, hogy kapunk egy teaser posztert is...Visszatérve Kapitányhoz, ha kíváncsi vagy a (nem túl izgalmas) forgatási képekre, kattints tovább:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.