Hirdetés

Forgatási képek: Robocop, Kick-Ass 2, Trance stb.

|

Három közismert és egy bemutatkozásra váró film forgatási képeit tudjuk felmutatni legújabb összeállításunkban, melyből nem maradhatnak ki a kasszasikerek és az egyedi alkotások sem.

Hirdetés

A Martin Scorsese rendezésében készülő The Wolf of Wall Street fotóin Margot Robbie színésznőt és a tehetséges Leonardo DiCaprio-t láthatjuk pózolni, ahogyan a Kick-Ass 2 helyszínéről érkezett újabb képeken Aaron Johnson és Donald Faison ölti magára a jelmezt. Nem maradhat ki a szórásból Joel Kinnaman sem, aki ezúttal Alex Murphy-ként és nem Robotzsaruként öltözött, de érdemes megemlíteni Danny Boyle új filmjét, a Trance thrillert is, melyben James McAvoy (X-Men: Az elsők) a főszereplő.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.