Hirdetés

Forgatási képek és videók érkeztek a Mátrix 4-ről

|

Neo és Trinity újra együtt, amit a kulisszák mögötti videók alá is támasztanak.

Hirdetés

Habár arra a kérdésre még mindig nem tudjuk a választ, hogy pontosan minek készül el a Mátrix negyedik része (hiszen meg kell hagyni, a Forradalmak mindent lezárt, amit le lehetett zárni), viszont ez nem tántorítja el a Wachowski-nővéreket abban, hogy gőzerővel készítsék a folytatást. Még a premierdátumot is megkaptuk előre; ha minden jól megy, akkor 2021 májusában már láthatjuk is a filmet. Ennek apropóján a minap ellepték az internetet a különféle forgatási fotók és videók, amiken többek között a rendező, Lana Wachowskit, valamint a visszatérő Keanu Reeves-t és Carrie-Ann Moss-t is láthatjuk.

 

Hirdetés

Az egyik képen Lanát látni, aki nagyban dirigál és próbálja egyengetni a stábot, míg a másikon Reeves és Moss látható, ahogy motoroznak. A videókon ugyanúgy a motorozás látható, de míg az egyiknél grippel oldották meg a jelenetet (feltehetően a premier plán miatt, a színészek arcára közelítve), addig a másikon szabadon látható mindez. A többi videón vagy lövöldözések és puffogtatások hallhatóak, vagy éppen annak lehetünk szemtanúi, ahogy Reeves kábelekre erősítve leugrik egy tetőről.

Annyi azért biztosan állítható a Mátrix 4-gyel kapcsolatban, hogy a technikai megvalósításra nem lehet majd panasz. A rizikós feladat a sztorival van, illetve a karakterekkel, hiszen kíváncsiak vagyunk, hogyan magyarázzák majd Neo és Trinity visszatérését. Aztán majd ez is elválik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thanks @lifeandspoons IG STORY , #keanureeves #matrix4 #keanureevesfans

Keanu Reeves TheClub (@keanu_theclub) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thanks @ifishdontbounce #matrix4 #keanureeves #neo

Keanu Reeves TheClub (@keanu_theclub) által megosztott bejegyzés,

Ti bíztok a filmben vagy csak a remény él bennetek is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.