Hirdetés

Íme a Baywatch mozi első forgatási képei

|

Hirdetés

Hetekkel azután, hogy véget ért a Baywatch film castingja, máris megtudjuk nektek mutatni Seth Gordon (Förtelmes főnökök) filmjének első forgatási képeit, amiken a szépségek ugyan még nem mutatnak túl sokat, viszont Dwayne Johnson és Zac Efron örömmel pózolnak: [gallery ids="81157,81158,81159"]   A 2017. május 19-re belőtt Baywatch moziban a Szikla kapta meg David Hasselhoff karakterét, azaz Mitchet, Zac Efron lesz Matt Brody, Alexandra Daddario Summerként bukkan fel, Priyanka Chopra C.J. Parkert , azaz az "új" Pamela Andersont alakítja, míg Kelly Rohrbach karakterét egyelőre homály fedi. A történet szerint egy szabálykövető strandőr (Johnson) összeáll egy hozzá képest teljesen más elveket követő, lázadó újonccal (Efron), hogy megakadályozzák egy aljas olajbáró terjeszkedését szeretett partszakaszukon. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.