Hirdetés

Forgatási képeken Amerika Kapitány új ruhája

|

Érkezett pár forgatási fotó, melyen végre szemügyre vehetjük a Kapitány új göncét, habár ezt még csak a dublőr viseli egy motoros jelenetnél.

Hirdetés

Korábban láthattatok egy concept artot az új ruháról és most itt van megvalósítva is. Nem néz ki rosszul, bár nekem még mindíg Kapitány első ruhája jön be leginkább, de ez sem rossz, ami furcsa az a fül rész, bár lehet, hogy ez csak a dublőrön néz ki így. Egyenlőre nem ítélkeznék a ruha felett, majd ha Chrisen is láttam. Egyébként van képünk arról is, hogy pár rajongó összegyűlt a forgatáson, egy srác kapitánynak öltözve, egy kislány pedig egy I love you Captain America feliratú táblát szorongat. Hát de jó is lenne, ha itt az utca végén forgatnának egy jelenetet. A Captain America: The Winter Soldier jövő áprilisban érkezik Joe és Anthony Russo rendezésében. Főbb szerepekben  Chris Evans,Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders,Robert Redford és Frank GrilloA képekért katt tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.