Hirdetés

Forgatási képeken az új Pókember-film!

|

Peter Parkert lencsevégre kapták!

Hirdetés

Miután a Pinewood Stúdióban véget ért A galaxis őrzői folytatásának forgatása James Gunnékkal, rögtön jött is a váltás Tom Holland és Jon Watts személyében, akik rögtön el is kezdték forgatni a Spider-Man: Homecoming-ot.

Hirdetés

Ennek folyamodványaként érkezett is kettő (azaz 2) kép a forgatásról. Semmi extra, történetről nem tudunk meg belőlük semmit, de láthatjuk Tom Hollandot és a filmbeli barátnőjét(?) alakító Zendayát, amint épp a forgatási szünetet élvezik. 

Reméljük, hogy a közeljövőben ennél több (és esetleg izgalmasabb) képeket is láthatunk, mondjuk egy kis Pók-akciónak mindenképp tudnánk örülni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.