Hirdetés

Forgatják a Halo mozit?

|

A Machinima jóvoltából derült égből villámcsapásként érkezett az alábbi pár kép egy állítólagos Halo mozi forgatási helyszínéről! Vajon a Microsoft is benne van a dologban, esetleg rajongói akció?

Hirdetés

Simán belefér a pakliba, hogy a Mortal Kombat websorozathoz hasonló pár részes jósággal kopogtasson be egy kisebb költségvetéssel dolgozó úriember a Warner Bros. ajtaján, de az is lehet, hogy a Microsoft kezdte el nagy titokban a már korábban emlegetett Halo mozi előkészületeit. Ha engem kérdeztek a képeket elnézve, inkább valami kisebb költségvetésű dolog lehet afféle reklám célból, de ne legyen igazam. Képekért katt tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.