Hirdetés

Forgatókönyvírókat kapott a Transformers-univerzum

|

Hirdetés

Nemrég a Paramount bejelentette, hogy a Transformers szériájukkal ők is az univerzumépítés rögös útjára kívánnak lépni. Hogy ez mennyire szükséges egy látványpornóként funkcionáló franchise-tól, az megint más kérdés. A Transformers 5-höz már csatlakozott az Oscar-díjas Akiva Goldsman (Mindörökké Batman, Egy csodálatos elme, A Da Vinci-kód, Legenda vagyok), viszont a sorozat felett bábáskodó Steven Spielberg és Lorenzo Di Bonaventura egy valóságos íróklubbot szerződtettek le a későbbi filmekhez. A The Walking Dead-ért és a Legyőzhetetlenért is felelős Robert Kirkman, a Vasember (befejezetlen) forgatókönyvét elkövető duó, Art Marcum és Matt Holloway, a Lost és a Rejtély állandó írója, Jeff Pinkner, valamint az X-Men - Az ellenállás vége és A hihetetlen Hulk forgatókönyvírója, Zak Penn alkotják ezt a kis klubot, akik várhatóan az olyan tervezett spin-offokért felelnek majd, melyekből vélhetően megtudhatjuk, hogy Megatron ifjú űrrepülő korában nem kapott elég kerozint, ami beláthatatlan töréshez vezetett nála. Michael Bay visszatérte viszont továbbra sincs megerősítve a film élére, de ő most egy megtörtént esetet feldolgozó háborús drámával, a 13 Hours-szal van elfoglalva, melyekben olyan színészeket dirigál, mint Pablo Schreiber, John Krasinski és James Badge Dale.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.