Hirdetés

Forgatókönyvírókra talált a Deadpool 3

|

Úgy néz ki sínen van a projekt.

Hirdetés

Régen hallottunk már a Deadpool háza tája felől, mert bár mindkét eddigi rész hatalmas sikernek örvendett, a Disney-Fox egyesülése miatt bizonytalanná vált egy esetleges harmadik rész elkészülte. És ugyan mind Ryan Reynolds, mind a Marvel korábban többször is elmondta, hogy nem szeretnék veszni hagyni a karaktert, és nyitottak a folytatásra, hivatalosan még nem kapott zöld utat a projekt. Legalábbis idáig.

Hirdetés

A Deadline ugyanis a napokban hozta le a hírt, hogy forgatókönyvírókra talált a projekt, méghozzá a Bob burgerfalodája alkotópárosa, Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin személyében. A portál jelentése szerint Reynolds, aki a főszerep mellett producerként is dolgozik majd a folytatáson, a többi készítővel már több forgatókönyvírót is meghallgatott az elmúlt hónapokban, de a testvérpár által felvázolt történet és ötletek tetszett neki és a stúdiófejeseknek a legjobban, ezért esett rájuk a választás.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy már kész is lenne a forgatókönyv, hiszen annak még csak egy egészen korai változatáról van szó, vagyis bőven van még mit rajta dolgozni. De az már bizakodásra adhat okot, hogy éledezni látszik a projekt, ráadásul a Bob burgerfalodája egy rendkívül vicces és népszerű animációs sorozat, így jelenleg úgy tűnik, hogy biztos kezekben van a film. Most már csak az a kérdés, hogy Kevin Feige és csapata nyitott lesz-e megtartani a kőkemény R-kategóriát annak ellenére, hogy a karakter csatlakozni készül a Marvel Filmes Univerzumhoz, de valószínűleg nem fogják gyerekbarát keretek közé szorítani a karaktert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.