Hirdetés

Forog A galaxis őrzői 2!

|

Hirdetés

James Gunn már egy ideje szorgoskodik A galaxis őrzői folytatásának háza táján (forgatókönyvírás, castingolás, egyéb előkészületek, stb.), most azonban végre ünnepélyesen és nagy örömmel bejelentette, hogy megkezdődött a film "principal photography"-ja, azaz a tényleges forgatás. Yeah!

10295382_940416249406731_1325115489836585248_o
Gunn megerősítette továbbá, hogy az ismert arcok visszatérése mellett (Chris Pratt, David Bautista, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, stb.) Kurt Russell is részét képezi a stábnak, melyről eddig is keringtek már pletykák, de most először lett megerősítve az infó. Arról nincsen hír, hogy kit alakít benne (Quill apját?), ahogy azt se tudjuk, pontosan miről fog szólni a film, de a hírnek örülünk és várjuk szeretettel! Már csak az a kérdés, hogy hogy a pokolba bírjuk ki 2017-ig...
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.