Hirdetés

Forgatási képeken Luke Cage

|

Hirdetés

Nem is olyan rég mutathattuk be az első képeket Luke Cage-ről (Mike Colter), és egyértelmű volt, hogy ahogy zajlik a forgatás, úgy fog egyre több kép is érkezni, ez nem is lett másképp. A Daredevil után a Jessica Jones is tarolt a Netflixen, szóval, Cage-nek nehéz dolga lesz, mert elődei magasra rakták a lécet. Mondjuk amennyit Jones mellett láttam belőle, az kifejezetten érdekes volt, tehát különösebben nem aggódom érte, de erről majd bővebben az évadkritikában. A képeken Cage mellett Rosario Dawson (Claire Temple), Alfre Woodard (Mariah Dillard) és Frank Whaley (Scarf nyomozó) látható, pár dolog kicsit spoileres lehet, főleg azoknak, akik ismerik a képregényeket, de lássuk be, mire kijön a sorozat - valamikor jövő ilyenkor - addigra úgy is elfelejtjük:). [gallery columns="4" ids="73757,73756,73759,73749,73750,73748,73747,73755,73746,73752,73751,73753,73754"] Egyes pletykák szerint már korábban újra fogunk vele találkozni, mert volt egy ilyen kis teaserje a Daredevilnek. Remélhetőleg nem kell egy teljes évet várni rá. Egy félresikerült kísérlet miatt sebezhetetlen a bőre és nagyon erős. A történetről értelmszerűen túl sokat nem tudunk, de valami rákényszeríti, hogy ott hagyja a szürke hétköznapokat és megmentse a világot, miközben kénytelen szembe nézni az eltemetett múlttal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.