Hirdetés

Forog a The Big Short, a főszerepben Christian Bale, Ryan Gosling és Brad Pitt

|

Hirdetés

Adam McKay (A híres Ron Burgundy legendája, Pancser police) rendezőt nem csak a mókázás foglalkoztatja, hanem a politika azon része is, ami komoly hatással van az emberek életére. Így hát következő filmjében félre teszi a viccelődést és egy nem hétköznapi színészgárdával próbál tető alá hozni egy drámát a 2008-as gazdasági válságról. Brad Pitt, Ryan Gosling és Christian Bale már jó ideje aláírt a filmre, amelynek forgatásához Steve Carell, Melissa Leo és Marisa Tomei is csatlakoztak. A forgatókönyvet McKay és Charles Randolph írták, Michael LewisThe Big Short: Inside the Doomsday Machine című bestseller könyve alapján. A szinopszis szerint a “The Big Short” azon zseniális befektetőkről szól, akik ráeszméltek, hogy micsoda őrületté vált az ingatlanbuborék, és kitalálták, hogyan szűkítsék le a piacot a 2008-as gazdasági válságot megelőzően. A filmnek egyelőre még nincs hivatalos bemutató dátuma, de vélhetően valamikor jövőre érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.