Hirdetés

Forog a Thor: Ragnarok, íme az első fotó

|

Taika Waititi rendező megosztotta az első képet a Thor: Ragnarok ausztráliai forgatásáról.

Hirdetés

2017 nagy év lesz a Marvel számára, hiszen a stúdió a megszokott kettő helyett, három filmmel is jelentkezni fog. A 3. Fázis jövőre érkező harmadik darabja a Galaxis Őrzői 2 lesz, aminek múlt hónapban fejezték be a forgatását. A Marvel azonban nem sokat ül a a babérjain, hiszen rögtön ezután elkezdtek forogni a Pókember: Hazatérés kamerái, tegnap óta pedig már a Thor: Ragnarok is gőzerővel készül.

Hirdetés

Mindezt Taika Waititi rendező is megerősítette, aki Twitteren megosztotta az első hivatalos forgatási képet. Sajnos azonban, ahogy arra számítani lehetett, semmi lényegeset nem szűrhetünk le a képről, hiszen nem azt látjuk, ami a kamerák előtt, hanem azt, ami mögötte van: a produkciós csapat székei.

Chris Hemsworth immáron ötödjére bújik a villámlás istenének bőrébe, hozzá csatlakozik a Thor adoptált testvérét, Lokit alakító Tom Hiddleston. Idris Elba visszatér Heimdallként, és az Oscar-díjas Sir Anthony Hopkins is újra uralkodni fog Asgardon, Odin szerepében.

A stábhoz újként csatlakozik Cate Blanchett, a misztikus gonosztevő Hela szerepében. Láthatjuk továbbá Jeff Goldblum-ot, Tessa Thompson-t, Karl Urban-t és persze  Mark Ruffalo-t Bruce Banner, azaz Hulk szerepében.

A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.