Hirdetés

Forráskód - Cukorka az agynak

|

A nagyszerű és brilliáns befejezésű Hold direktora, Duncan Jones ezúttal a Forráskóddal szeretne a jegyeladási listák és a szakma élére kerülni, Jake Gyllenhaal segítségével... erre minden esélye meg is van!

Hirdetés

Nem véletlenül adtam ezt a címet eme cikk tárgyának: Duncan Jones online elterjesztett egy olyan posztert, amelyet legutoljára az Eredetnél láthattunk. Meg kell hozzá tornáztatni agytekervényeinket, de ha sikerül és logikusan átlátjuk a helyzetet, még az is megeshet, hogy spoilert találunk a szemünk előtt. Van egy baljós sejtésem, de arra lennék kíváncsi a legjavából: ti mit olvastok ki az ábrából? (Forráskód hazai premier: április 21.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.