Hirdetés

Főszereplőket kapott a Zombieland sorozat

|

Legutóbb azt csiripelték a verebek, hogy a Zombieland sorozatot a Trancsírák rendezője, Eli Craig dirigálhatja, most pedig fény derült a négy főszereplő közül kettőre.

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy nem folytatást kap a 2009-es horrorvígjátékként megjelent Zombieland, hanem 30 perces epizódokban jelentkező sorozatként élvezhetjük az egyedi stílusú koncepciót. A korábbi értesülések alapján Eli Craig, a Trancsírák alkotója csücsülhet a rendezői székben, de arról nem kaptunk lényegi információt, hogy kik léphetnek a négy korábbi főszereplő helyére. A legfrissebb hírek alapján a Jesse Eisenberg alakította Columbus figuráját a Milkshake című filmben szereplő Tyler Ross játszhatja, míg az Abigail Breslin által megformált Little Rock ezúttal az újonc Izabela Vidovic lehet. További két színészt keresnek a filmbéli Tallahassee és Wichita karakterére, de őket még nem találták meg. Jó hír azonban, hogy az eredeti írók (Rhett Rhese és Paul Wernick) produceri mivoltukban felügyelik a filmet, tehát nincs ok az aggodalomra. Vagy mégis?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.