Hirdetés

Főszereplőt kapott a Csúcsformában sorozat

|

Hirdetés

A CBS bejelentette, hogy megtalálta a Csúcsormában sorozat egyik főbb karakterét Jon Foo személyében, aki Lee karakterét játssza majd - ugyanazt, amit Jackie Chan is a Csúcsformában filmekben. Chris Tucker, vagyis Carter nyomozó sorozatbéli mását még nem találták meg. Foo képzett harcművész, elsősorban a 2010-es Tekken filmből lehet ismerős, de játszott a 2005-ös A sárkány bosszújában és a 2011-es Bangkoki bosszúban is. Lee karaktere a Deadline értesülései szerint profi lesz a szakmájában, a harcművészetek mestere, a szavak embere, aki tudja, hogyan kell a munkát jól elvégezni. Hasonlóan a Csúcsformában trilógiához a széria is két zsaruról szól, akik kénytelenek együtt dolgozni, miután egyikőjüket Los Angelesbe helyezik át. A Csúcsformában sorozatot Bill Lawrence (Dokik, Kerge város) írja Blake McCormickkal (Texas királyai, Született szinglik) együtt, a pilotot Jon Turteltaub (A nemzet aranya, A kölyök, Last Vegas) rendezi majd, de egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdik el forgatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.