Hirdetés

Fotók érkeztek a London Has Fallen forgatásáról

|

Hirdetés

Javában forog a Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen) folytatása, a London Has Fallen az Egyesült Királyságban, amelyről közel egy tucat fotó került fel a világhálóra. A 2013-as elődben Gerard Butler mentette meg az amerikai elnök (Aaron Eckhart) és az ország hátsóját a terroristáktól Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező, Orvlövész) rendezésében, azonban hármójuk közül csak a színészek térnek vissza a második részre, Fuquát az Instant dohány 2-t készítő Babak Najafi váltotta. Najafinak volt miből dolgoznia, hiszen a Feláldozhatók 3 és a Támadás a Fehér Ház ellen írói, Creighton Rothenberger és Katrin Benedikt Christian Gudegast (Túl mindenen), valamint Chad St. John (The Punisher: Dirty Laundry) bevonásával elintézték a folytatás forgatókönyvében, hogy Butler ismét akciózhasson, ugyanis az elnök sok hasonlóan fontos személlyel együtt részt vesz a rejtélyes körülmények között elhunyt brit miniszterelnök temetésén, amit természetesen a terroristák sem hagynak figyelmen kívül. Butler és Eckhart mellett Morgan Freeman, Angela Bassett, Radha Mitchell és Melissa Leo visszatér a korábbi csapatból, akiket többek között olyan nevek egészítenek majd ki, mint Jackie Earle Haley. A London Has Fallen október másodikán mutatkozik be külföldön, a hazai dátum egyelőre még ismeretlen, de addig is, míg kiderül, mutatjuk a fotókat a forgatásról: [gallery columns="4" ids="45355,45356,45357,45358,45359,45360,45361,45362,45363"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.