Hirdetés

Fotókon az új Pókember (Frissítés)

|

Hirdetés

A hétvégén zajló Disney Expo valószínűleg egy kisebbfajta Comic-Connal fog felérni, hiszen a San Diegotól idén látványosan távol maradó Marvel itt prezentálhatja terveit, de talán az sem véletlen, hogy pont ma látott napvilágot egy TV Spot a Star Wars - Az ébredő Erőből. Mindenesetre most kiszivárgott két (nem túl jó minőségű) kép a készülő Amerika Kapitány: Polgárháborúból, amiben mint tudjuk először bukkan fel a Tom Holland alakította Pókember. A képek alapján - melyben teljes menetfelszerelésben látható a közkedvelt Hálószövő - eléggé reálisnak tűnnek a múltkor kiszivárgott látványtermek Peter Parker kezdetleges öltözékéről. Mindenesetre a Polgárháború jövő májusban érkezik, melyben összecsapnak a Marvel Filmes Univerzumának eddig megismert alakjai (azt is tudni véljük, hogy ki melyik oldalon) és természetesen minden jól ismert arc visszatér a szerepében. Az nem kérdés, hogy Ti is várjátok, de mit gondoltok erről a kezdetleges ruciról? Frissítés: közben kiderült, hogy a képek kamuk, de a hétvégén a Disney Expoján talán felfednek valamit a Hálószövő új ruhájából is.

Spider-Man costume Tom Holland 01
Spider-Man costume Tom Holland 02
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.