Hirdetés

A FOX berendelte a Lucifer 2. évadát

|

Hirdetés

A Lucifer szerencsére nem a szokványos képregény adaptációk sorát bővíti, bár ha jobban belegondolunk, akkor ő a történelem első (szuper)antihőse, legalábbis abból kiindulva, ahogyan a sorozatban ábrázolják. Noha az első évad leginkább hétről-hétre egy új bűntény felderítéséről szól, a széria mégsem fullad az unalom tengerébe köszönhetően a címszereplő karizmatikus karakterének és persze Tom Ellis remek játékának, amit David Madden, a Fox Entertainment elnöke ki is emelt sajtótájékoztatójában:

Már az elején tudtuk, hogy valami különleges van a markunkban a Luciferrel. Mindezt Tom [Ellis] és Lauren [German] megnyerő alakításának és a stáb többi elképesztő tagjának köszönhetjük. Len Wiseman lenyűgöző látványt tár elénk, a Bruckheimer csapat írói hozzáértése pedig csak hab a tortán.
A Neil Gaiman, Sam Keith és Mike Dringenberg által alkotott karaktert Ellis kelti életre a képernyőn, ahol a Poklot megunt Lucifer a Földön próbál szerencsét, emberfeletti képességeit pedig bűnügyi nyomozások során kamatoztatja. A FOX szerint a sorozat epizódjaihoz átlagosan 10.5 millió néző csatlakozik be. Ti követitek az alvilág urának kalandjait? Örültök, hogy érkezik a folytatás?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.