Hirdetés

A Fox kezében a következő Jurassic Park jogai?

|

A Fox érdekes tulajdonra tett szert, ami akár a következő Jurassic Park is lehet.

Hirdetés

A Fox megszerezte a "Woolly: The True Story of the De-Extinction of One of History's Most Iconic Creatures" című könyv megfilmesítésének jogait, amelynek rendkívül hosszú címe magyarul annyit tesz, mint: "Gyapjas: Igaz történet a történelem egyik legikonikusabb teremtményeinek feltámasztásáról".

Hirdetés

A regény Ben Mezrich-től származik, akinek nem ez lenne az első megfilmesítésre kerülő alkotása. A "Bringing Down the House" című könyvét 21 - Las Vegas ostromaként ismerhetik a nézők, az "Accidental Billionaires", pedig a Social Network - A közösségi háló címen elevenedett meg a vásznon. Az új adaptáción Wyck Godfrey és Marty Bowen dolgoznak producerekként, akik jelenleg is a megfelelő rendezőt keresik a projekt élére.

A teljes könyv egyelőre még nincs készen, de a szerződés megkötéséhez elegendő volt a kézirat egy részlete, illetve a történet rövid leírása, ami szerint a Woolly a Jurassic Park és az Indiana Jones keveréke lesz, amelyben egy genetikus és annak fiatal tudósokból álló Harvardi csapata megkísérli a lehetetlent: visszahozni a kihalt gyapjas mamutot, és benépesíteni velük a szibériai tundra egy hatalmas területét (amit a Pleistocene Park néven ismernek).

Ha bármi újdonságot hallunk az ígéretes projektről, rögtön szólunk nektek róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.