Hirdetés

A Fox mindent megtesz, hogy Oscar-jelölést kapjon a Majmok bolygója: Háború

|

Nem a Wonder Woman az idei egyetlen blockbuster, ami komoly esélyekkel indulhat az Oscaron.

Hirdetés

A 20th Century Fox minden erejével azon van, hogy benyomja a Majmok boylgója franchise harmadik etapját az Oscar-gálára. A Háború alcímmel fémjelzett felvonás remekül szerepelt a kritikusoknál és a pénztáraknál egyaránt, komoly hangvétele és mondanivalója miatt pedig jó eséllyel indulhat akár a legjobb filmnek kijáró Oscarért is.

Hirdetés

A stúdió most azon van, hogy az Oscart megelőző egyéb díjkiosztókon is behúzzanak egy-egy jelölést vagy éppen díjazást, ezzel is népszerűsítve a filmet az Akadémia előtt. Továbbá azon is munkálkodik a Fox, hogy a Cézárt alakító Andy Serkisnek kilobbizanak egy speciális különdíjat, amivel a motion-capture alakítása előtt tisztelegnének.

Természetesen olyan kategóriákat is megcéloznak, mint a produkciós dizájn, fényképezés, jelmezek, zene, vizuális effektek és smink - hozzáteszem, mindezt jó okkal. A Majmok bolygója: Háború érdemei tagadhatatlanok és reméljük ezt idén az Oscar-díjátadón is visszatükröződik, ahol nem gyakran szerepelnek valódi közönségfilmek a nagyobb kategóriákban.

Nektek, hogy tetszett a film? Szerintetek megérdemli az Oscart?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.