Hirdetés

Frank Grillo az Amerika Kapitány 2-ben?

|

Frank Grillo, aki a közelmúltban szerepelt a The Grey és a Warrior című filmekben, megerősítette, hogy a Marvel Studios-nál járt egy lehetséges szerep miatt.

Hirdetés

Frank Grillo egy remek színész, aki a felsoroltakon kívül olyan filmekben és sorozatokban kapott szerepet, mint a Kutyaszorítóban,a Helyszínelők,a Szökés vagy a remeknek ígérkező Gangster Squad. A színész nemrég elmondta, hogy járt a Marvelnél és egy meglehetősen kiemelkedő szerep a várhat rá a folytatásban, ami nem más mint Crossbones karaktere. Ő Vörös Koponya egyik "szolgája". Mint egy zsoldost, besorozták Albert Malik, a kommunista Red Skull  csapatába. Arnim Zola kastélyába a zsoldosseregnek bekellett törnie és ő volt az egyeten aki túlélte a csatát. Rumlow ott találkozott és lenyűgözte őt az "eredeti" Red Skull, Johann Schmidt, akinek felajánlotta a szolgálatait és Schmidt elnevezte őt Crossbones-nak. A film 2014 áprilisában érkezik a mozikba a Russo testvérek rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.