Hirdetés

Bruce Willis drágán adja az életét az űrlényeknek is

|

A Marvel filmek egyik rosszfiúja is csatlakozik mellé, remélhetőleg sok földönkívüli fenék lesz elpáholva.

Hirdetés

A Cosmic Sin (már a címe is sokat sejtet) egy science-fiction akciófilm lesz, melyben egy csapatnyi tudós és harcos összefog egymással, hogy visszavágják a földönkívüliek csapásait és visszaszerezzék az uralmat a Föld felett. 

Hirdetés

Ha ez úgy hangzik, mint egy igazi, hamisítatlan B-film, akkor nem tévedtek nagyot, vélhetően az is lesz és merjük remélni, hogy a legszórakoztatóbb fajtából gyúrják majd. A színészgárda mindenesetre az eddigi információk szerint erre enged következtetni: aki ez előtt a fedélzetre érkezett, az Bruce Willis (nem szerepelt túl sok jó filmben mostanában, de hajlandóak vagyunk neki ismét esélyt adni), mellé pedig a Deadline értesülései szerint hozzácsapódott Frank Grillo (a The Purge-folytatásokban volt ügyeletes seggberúgó), Lochlyn Munroe (Diszkópatkányok, Feketék fehéren), Luke Wilson (Tenenbaum, a háziátok), valamint Adelaide Kane (Egyszer volt, hol nem volt) és Brandon Thomas Lee (Sierra Burgess egy lúzer).

A Cosmic Sint Corey Large és Edward Drake írja és rendezi (mindkettejüknek ez lesz az első nagyobb rendezői munkájuk), előbbi pedig a produceri feladatokat is ellátja Johnny Messner és Stephen Eads executive producerek közreműködésével. Premierdátumról egyelőre nincsen hír, de reméljük azzal is szolgálhatunk majd hamarosan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.