Hirdetés

Frank Grillo legközelebb a fia filmjében fog főszerepet játszani

|

A Man's Sonban Grillo egy szektavezért fog alakítani.

Hirdetés

Egészen szokatlan felállással érkezik a Man's Son, Remy Grillo első rendezése, ugyanis a direktor saját apját, Frank Grillót tudhatja a film főszerepében. A Josh Plasse és Brev Moss forgatókönyvéből készült projektben az idősebbik Grillo egy férjet fog alakítani, aki a feleségével együtt egy Charles Manson-filmhez akarnának meghallgatási videót készíteni a sivatagban. Azonban a fikció és a valóság hamarosan összeolvadnak, és a férj egy valódi szektavezérré növi ki magát. A filmet állítólag a kaliforniai sivatagban felbukkanó különböző szektacsoportok ihlették.

Hirdetés

Frank Grillo láthatóan nem fog unatkozni a közeljövőben, hiszen pár nappal korábban számoltunk be róla, hogy egy vérfarkasos filmben, a Year 2-ban is főszerepet játszik majd, de még idén várható tőle az A Day to Die, a Lamborghini, illetve a Lights Out. Azonban kétség sem férhet hozzá, hogy a Man's Son lesz a legkedvesebb projekt a szívéhez, hiszen nem mindennap adatik meg egy apa számára, hogy fia saját rendezésében szerepelhessen.

Ti meg fogjátok nézni az alkotást?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.