Hirdetés

Frankenweenie - Tim Burton halott kedvence

|

A Disney jelenleg is futó D23-as expóján adta ki hivatalosan a Tim Burton ötlete alapján saját maga által rendezett Frankenweenie első képi anyagát egy logó tekintetében.

Hirdetés

Burton 84-ben már készített egy rövidfilmet ugyanezen elv alapján ami nagy siker is lett, így elhatározta, hogy egész estés mozit is megérdemel a megboldogult kutyus története. Apropó, sztori. Miután a zsenge korú Victor kutyáját, Sparky-t elütötte egy autó, a fiú nem nyugszik bele szeretett négylábúja elvesztésébe ezért szembeszáll a természet akaratával és a tudomány segítségével na meg néhány változtatással vissza akarja őt hozni. Addig nincs is baj, míg Victor mellett van a halottaiból visszatért állat, de ha kiszabadul... Tim Burton stop-motion technológiával szeretné elkészíteni az animációs filmet, az érdekesség benne pedig az, hogy alapjáraton fekete-fehér kiadásban készítik el és később 3D-ben renderelik, így bolondítva meg a kor már-már unalmas 3D-s mizériáját. A stábban olyan nevek kaptak helyet, mint Winona Ryder, Martin Short, Martin Landau és Catherine OHara. A fenti dátum mutatja a külföldi premiert, a hazai egy nappal előbb esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.