Hirdetés

Freaks of Nature Trailer - Emberek, zombik, vámpírok és űrlények

|

Hirdetés

A Sony Halloweenre egy nagyon beteg horror-komédiával készült, ez lenne a Freaks of Nature, amiben az embereknek nem elég, hogy zombikkal és vámpírokkal kell felvenniük a harcot, de még az űrlények is bekavarnak. Ilyen tök hétköznapi dologok, ami mostanában úgy is minden tini kedvence, tehát akkor akár össze is lehet dobni mindet egy filmbe, mert miért ne?:) Három évvel ezelőtt Dillford a nyugalom fellegvára volt. Békesség és rend uralkodott, ahol a zombik a társadalom legalját alkották, míg a vámpírok a legtetején és az emberek valahol középen helyezkedtek el. Mindenki el tudja képzelni ezt a teljesen idillikus kisvárosi környezetet. A harmóniát azonban néhány gonosz űrlény megzavarta, és három tinin (ember, vámpír és zombi) múlik a városka jövője, hogy mindent visszaállítsanak a normális kerékvágásba. https://www.youtube.com/watch?v=eNXH63gCOG8 A filmet Robbie Pickering rendezte, Oren Uziel írta a forgatókönyvet, főszerepben: Nicholas Braun, Mackenzie Davis és Josh Fadem. Premier október 30-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.