Hirdetés

Freddy Krueger visszatér egy tévéepizód erejéig

|

Mindenki kedvenc álommumusa még egy kicsit riogat bennünket.

Hirdetés

Habár nagy valószínűséggel már nem lesz több olyan Rémálom az Elm utcában-film, melyben Robert Englund fogja megformálni a pizzaképű pedofilt, Freddy Krueger-t, azért a rajongók most kicsit fellélegezhetnek, vagy legalábbis örömködhetnek. Az a helyzet ugyanis, hogy a The Goldbergs című televíziós sorozat egy Halloween-i epizódjában szerepelni fog Krueger, mégpedig Englund játékában.

Hirdetés

Egyelőre többet nem tudunk, ne is kérdezzetek, mi is ugyanolyan tanácstalanok vagyunk, akárcsak Ti, drága olvasók. A hír a twitterről jött, a sorozat hivatalos oldala ott jelentette be, hogy mi várható majd, de ennél több információ sajnálatos módon nem áll rendelkezésünkre.

De ha belegondolunk: ez talán nem elég? A híres szörnyet a színész alakításában legutóbb tizenöt éve láthattuk, akkor a hokimaszkos bozótvágós ürgével, Jason-nel csapott össze (a Freddy vs. Jason című filmben), egyébként pedig készült egy kísérlet is arra vonatkozólag, hogy rebootolják a franchise-t még 2010-ben Jackie Earle Haley főszereplésével. Azóta síri csend és hullaszag, hogy stílszerűen fogalmazzak. Persze az is lehet, hogy egyszer csak felébred álmából a sorozat és új erőre kap. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Addig is elégedjünk meg ennyivel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.