Hirdetés

Frederick Schmidt lesz Metallo a Supergirlben

|

Újabb gazfickóval bővült a Supergirl 2. évada.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly-től érkezett az infó Supergirl legújabb ellenfeléről, akit Frederick Schmidt fog életre kelteni. A sorozatban John Corben egy nemzetközi bérgyilkos lesz, aki súlyos sérüléseket szenved miután összetűzésbe kerül Supergirl-el és Superman-el, újjászületését pedig egy árnyékok között mozgó szervezetnek köszönheti, akik Kryptonit segítségével megalkotják belőle Metallo-t.

Hirdetés

A karakter elsőként 1959-ben, az Action Comics 252. számában bukkant fel, azóta pedig többször is összemérte erejét az Acélemberrel. Ahány verziót megélt Metallo, annyi különböző képessége volt az évek során. A legfrissebb felbukkanásai alkalmával arra volt képes, hogy bármilyen fémet magába szippantson, amiből aztán megalkothatta saját külső-csontvázát, ezzel gyakorlatilag élő svájci bicskává válva.

A Supergirl 2. évada október 10-én rajtol el a The CW-n, a címszerepet játszó Melissa Benoist mellett pedig olyan ismerősök térnek vissza, mint Mehcad Brooks, Laura Benanti, Calista Flockhart, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, Jenna Dewan Tatum, David Harewood, Peter Facinelli, Dean Cain és Helen Slater. Újként csatlakozik Katie McGrath, Floriana Lima, Lynda Carter és Tyler Hoechlin.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.