Hirdetés

Nem mutatják be itthon Matthew McConaughey új filmjét

|

Mégsem játsszák majd a hazai mozik Matthew McConaughey megtörtént esetet feldolgozó amerikai polgárháborús drámáját, a Free State of Jones-t.

Hirdetés

Körülbelül másfél hete láthattuk a Gary Ross (Vágta, Pleasantville, Az éhezők viadala) által rendezett Free State of Jones legutóbbi trailerét, amely Matthew McConaughey ígéretes drámájához próbálta meghozni a kedvünket. 

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint a magyar keresztségben Harc a szabadságért címmel ellátott, amerikai polgárháborús dráma július 14-én jelent volna meg hazánkban a Freeman Film forgalmazásában, McConaughey-n kívül Keri Russell (A majmok bolygója: Forradalom, Foglalkozásuk: amerikai), Jacob Lofland (Mud, Az Útvesztő: Tűzpróba) és Gugu Mbatha-Raw (Sérülés, Jupiter felemelkedése) szereplésével, azonban ma kaptuk a hírt, hogy végül mégsem mutatják be itthon a filmet és elnézést kérnek az esetleges kellemetlenségekért. 

Reménykedünk benne, hogy a következő hónapok során DVD-n még láthatjuk majd hazánkban McConaughey ígéretes filmjét. Amint többet tudunk erről, jelezzük felétek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.