Hirdetés

Freeheld - Julianne Moore a melegek jogaiért küzd

|

Hirdetés

2007-ben Cynthia Wade készített egy rövidfilmet, amely Oscar-díjat is nyert. A Freeheld egy New Jersey-i rendőrhadnagy, Laurel Hester kétfrontos harcát mutatta be. Az egyik fronton a rákos betegségével, míg a másion pedig azért küzdött, hogy halála után azonos nemű élettársa, Stacie Andree megkaphassa nyugdíját. Most egész estés filmváltozatban ismerhetjük meg igaz történetüket, az Oscar jelölt Ron Nyswaner forgatókönyvén és Peter Sollet rendezésén keresztül. A pár napja megjelent előzetesben Hester szerepében az Oscar-díjas Julianne Moore-t, élettársa, Andree szerepében pedig az Oscar jelölt Ellen Page-et láthatjuk. Továbbá feltűnik még Michael Shannon, Steve Carell, Josh Charles és Luke Grimes is. A film megjelenése aktuális, hiszen az USA Legfelsőbb Bírósága nemrégiben engedélyezte az azonos neműek házasságkötési jogát, a film pedig a nem túl távoli múlt eseményeit dolgozza fel. A Freeheld ősszel érkezik a mozikba. https://youtu.be/FX9KLZlE344 [gallery size="medium" ids="58611,58612,58613"]  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.