Hirdetés

Frequency - Sorozat készül Dennis Quaid thrilleréből

|

Tizennégy teljes éve mutatkozott be Gregory Holbit sci-fi thrillere, a Frequency Dennis Quaid és Jim Caviezel szereplésével, éppen elég régóta ahhoz, hogy az NBC emlékeztessen rá egy sorozattal.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy az NBC döntéshozóinál mi kattant be, hogy egy 2000-es thrillert rángatnak elő, amelyre - bár duplán visszahozta a büdzséjét - nem sokan emlékeznek, mégis megérkezett a hír, hogy a Frequency bizony a tévéképernyőkre költözik. A szériát a Supernatural írója, producere és showrunnere, Jeremy Carver hozza el és ő fogja írni a pilot forgatókönyvét is. A főszerepben egy New York-i nyomozó áll, akinek valahogy sikerül kapcsolatot teremtenie a jövőbeli harminc éves fiával. Apa és fia együttműködik majd, hogy megállítsanak néhány tragikus eseményt, megváltoztassák a történelmet és közben helyrerakják félresikerült kapcsolatukat is. A 2000-es film rendezője, Toby Emmerich visszatér producerként, de azt egyelőre nem tudni, hogy Quaid és Caviezel is benne vannak-e a dologban, ahogyan dátumunk sincs.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.