Hirdetés

Friss betekintő hangol a The Walking Dead: World Beyond premierjére

|

Már nem kell olyan sokat aludni a második spinoff-széria debütálásáig.

Hirdetés

Egyre csak közeledünk az anyasorozat tizedik évados fináléjához, amit hat bónusz epizód követ majd 2021 első felében. Eközben gőzerővel fut még a franchise első spinoff szériája is, hisz a Fear The Walking Dead már a hatodik évadját tapossa. Egy új, rövid betekintő pedig arra emlékeztet minket, hogy már csak hetekre vagyunk az új járkálókkal nehezített kalandig.

Hirdetés

A The Walking Dead: World Beyond egy fiatalokból álló csapatot helyez majd fókuszba, akik tíz éven át relatív biztonságban éltek saját menedékhelyükön, a külvilágtól elbarikádozva. A szükség azonban változást sürget, így a srácok egy hosszú, államokon átívelő útba vágják a fejszéjüket. Ezt egy új, egészen derűs hangulatú, skiccekkel tarkított sneak peek is megerősíti - a fiatalosabb hangvétel valószínűleg a sorozat fontos eleme lesz.

A The Walking Dead: World Beyond premierjét korábban már el kellett csúsztatnia az AMC stúdiójának, ám a legfrissebb október 4-ei debütálás egyre biztosabbnak tűnik. A két évadosra tervezett sorozat az első emberi generációt ismerteti meg velünk, akik már az apokalipszis sújtotta világba születtek bele.

Ti követitek még a franchise alakulását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.