Hirdetés

Friss előzetesen a magyar focis vígjáték, a Becsúszó szerelem

|

A szerelemről és drukkolásról fog szólni Nagy Viktor Oszkár filmje.

Hirdetés

Kedvcsináló érkezett Nagy Viktor Oszkár romantikus vígjátékához, a Becsúszó szerelemhez, amiben egy focidrukker megpróbáltatásait követhetjük végig. Gyula elhatározza, hogy feleségével közösen, nem épp törvényes úton, magukhoz veszik az életükbe egyik napról a másikra betoppanó fiatal lány születendő babáját.

Hirdetés

A felütés elsőre nem hangzik túlzottan vígjátékhoz illő alapanyagnak, ám a Becsúszó szerelem igyekszik egy könnyedebb, de amikor kell, komolyabb oldalról megfogni a témát. A főszerepben az Isteni műszakból vagy a Tanár című sorozatból ismert Ötvös Andrást láthatjuk, feleségét Stefanovics Angéla játssza, de Thuróczy Szabolcs is feltűnik a filmben, mint a helyi drukkerközösség vezetője.

A Becsúszó szerelem november 12-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.