Hirdetés

Friss előzetesen a Radioactive, a Marie Curie-ről szóló életrajzi film

|

A megjelenés előtt új jeleneteket mutattak meg a Rosamund Pike fémjelezte drámából.

Hirdetés

Ugyan már 2019-ben bemutatkozott a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál résztevői előtt a Marie Curie életét feldolgozó dráma, a nagyközönség ezidáig csak egy kósza előzetest kapott a film kapcsán. Lévén a július 24-ei megjelenés már a nyakunkon, így épp ideje volt egy újabb kedvcsinálónak.

Hirdetés

A filmben Rosamund Pike alakítja a híres fizikus-kémikust, aki férjével, Pierre-rel az oldalán áttörő felfedezésekre jutott a radioaktivitás természetét illetően. A Radioactive, címéhez is hűen, épp ezeket az eredményeket hivatott bemutatni, természetesen a két Nobel-díjjal is jutalmazott nő élete mellett. Curie férjét Sam Riley alakítja, de az egyre sikeresebb Anya Taylor-Joy is feltűnik az életrajzi drámában.

Az előzetes alapján ha valamire, egy újonnan erős Pike-alakításra mindenképpen számíthatunk, de remélhetőleg a színésznő játékán felül is méltó filmet kap a  19. század egyik legjelentősebb fizikusa.

A Radioactive július 24-én válik elérhető az Amazon Prime Video streaming felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.