Hirdetés

Friss képek Woody Allen új filmjéből!

|

Az aktuális, 2017-es datálású Woody Allen-film rajtvonalhoz áll.

Hirdetés

Rég adtunk már hírt Woody Allen-filmről, úgyhogy időszerűnek bizonyult már, hogy legyen valami apropó. Az idős Mester - ahogyan azt már az elmúlt sok-sok évben megszokhattuk - szorgosan ontja magából a mozgóképeket. Hol szimplán jót (Káprázatos holdvilág), hol zseniálisat (Blue Jasmine), hol rendkívül elbűvölőt (Éjfélkor Párizsban) tesz le az asztalra és még arra is jut ideje, hogy egy sorozatot is legyártson (amit e sorok írója még nem látott, de az ítészek többségének egybehangzó véleménye szerint nem sikerült túl nívósra). Még azt is elnézzük neki, hogy rendre ugyanazokkal a témákkal támad be, csak épp a színészeket váltogatja bizonyos időközönként. Legújabb filmjének hivatalos szinopszisa így nem sok újdonságot mutat az életműhöz mérten, de így is érdeklődve nézzük majd.

Hirdetés

Adott egy pincérnő, Ginny, aki színésznő szeretne lenni, egy vízimentős, aki írói babérokra törne, valamint egy fiatal lány aki gengszterek elől bújkál és annak apja, egy pocakos pacák aki egy körhintát irányít - mindez pedig nyakonöntve jó adag szenvedéllyel, gengszteresdivel, szerelemmel, vágyakkal és vélhetően sok-sok jazz-zenével. 

A főszerepeket ismét kiváló, sokat próbált színészek alakítják majd - ahogyan azt a rendező filmjeiből már megszokhattuk, így láthatjuk majd Kate Winsletet, Justin Timberlake-et, Juno Temple-t és James Belushit is. Utóbbinak kifejezetten örülünk, hiszen szeretjük őt és nem szívesen látjuk besavanyodni a televíziós sitcomok világába. Jelenléte a Twin Peaks-ben is üdítő volt és fantasztikusan vicces. 

Külön öröm, hogy az operatőri munkáért a Café Society-hez hasonlóan ismét Vittorio Storaro felel, akivel olybá tűnik, hogy egymásra találtak a direktorral. Nem csoda, képei már az említett előző filmben is szinte életre keltek és vibráltak, hiába dolgozott akkor először digitális kamerával. A profizmus áthatott mindent. Most sem várunk kevesebbet tőle (tőlük), mint hogy elkápráztasson bennünket. 

A Wonder Wheel december elsején kerül bemutatásra Amerikában, de október közepén vetítik először a New York-i filmfesztiválon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.