Hirdetés

Friss tudnivalók a Sebezhetetlen folytatásáról

|

A CinemaCon-on láthatta pár szerencsés ember az előzetest.

Hirdetés

Amióta csak kijött M. Night Shyamalan sajátos hangvételű szuperhősmozija, A sebezhetetlen (2000-ben), azóta a rendező rajongói folyamatosan számon kérik a rendezőn a folytatást. Pontosítok: egy időben inkább azt kérték számon tőle, hogy ismét készítsen egy jó filmet (olyan fiaskók után, mint A lány a vízben, az Esemény, valamint Az utolsó léghajlító ez nem is csoda), amikor pedig elkészült a Széttörve című darab, valahogy mindenki megkapta azt, amire vágyott...és még többet.

Hirdetés

Az internet egy kiszámíthatatlan aknamező, így most óvatos leszek, bár feltételezem, úgyis tudja mindenki -SPOILER-, hogy a Széttörve egy kvázi folytatás-előkészítő film A sebezhetetlen második részéhez -SPOILER-. Már ha ennek így van értelme. Amióta ez kiderült, a fél filmvilág ünnepli azt a bizonyos film végi felismerést és a fél filmvilág örül annak, hogy a rendező végre teljesítheti régi álmát és elkészítheti azt a bizonyos második részt. A sequel címe Glass lesz, ezzel utalva az első filmben megismert, Samuel L. Jackson által megformált ellenlábas karakterére, mindemellett pedig annyit tudtunk eddig, hogy szerepel Bruce Willis (mint David Dunn, az ember, akit nem érhet bántódás), valamint James McAvoy is, mint a többszemélyiséggel rendelkező férfi. Most pedig - köszönhetően a CinemaConon résztvevő külföldi újságíróknak - megtudhattuk, hogy mit tartalmazott az a pár percnyi(?) kis teaser, amit levetítettek a nagyérdeműnek. 

A teaserben láthatjuk a Sarah Paulson által játszott pszichológusnőt, aki mindhárom főszereplővel tartja a kapcsolatot, valamint több közös jelenetbe (Jackson-McAvoy-Willis) is betekintést engedtek és bár a történetről még mindezek szerint továbbra sem lehet fogalmunk, azt azért tudjuk, hogy Dunn egy apokaliptikus eseményt igyekszik megakadályozni. Továbbá: mindhárom szereplő rács mögé kerül (hogy mikor, hogy és miért, arra nem tért ki a forrásanyag). 

Készült egy banner is, ebben gyönyörködhetünk az előzetesig
Készült egy banner is, ebben gyönyörködhetünk az előzetesig
Készült egy ilyen banner is, ebben gyönyörködhetünk az előzetesig

Az eseményen jelen volt Shyamalan és Jackson is, előbbi szerint ez lesz az első, igazán valóságközeli képregényfilm, utóbbi pedig igazán örül, hogy végre egy olyan film készül, amiben nem csak szerepel, de az általa játszott karakter adja a címet is. Mi is örülünk, Sam. Mi is örülünk. A film a Blumhouse égisze alatt készül és leghamarább 2019. január 18-án láthatjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.