Hirdetés

From Dusk Till Dawn: The Series: itt a 2. évad első előzetese

|

Hirdetés

Nem szabad elfelejteni, hogy Amerikán kívül is remek sorozatok készülnek. Az egyik, a spanyol El Ray csatorna szériája, a From Dusk Till Dawn: The Series nem sokkal a film előtt játszódik, és bizony elég különleges hangulata van. Mondjuk csak ki, elég beteg. Ugyan nem aratott elsöprő sikert, de annyira éppen elegen szerették és nézték, hogy augusztus 25-én elinduljon a 2. évad. Az előzetesben még Danny Trejo-t is meg lehet lesni, aki a The Regulator-t fogja majd alakítani. Érdekesnek tűnik, a kérdés csak az, hogy hozza-e az első évad színvonalát. https://www.youtube.com/watch?v=LZCvfH8WwF0 Itt van pár kép is: [gallery columns="4" size="medium" ids="55810,55809,55808,55807"]   Még tegnap este egy tévés különkiadást is leadtak Dusk Returns címen, ebben a készítők is megszólalnak, köztük Robert Rodrigez is, de főleg a karakterekre, történetre és kosztümökre koncentrál. Emellett bemutatnak néhány ikonikus, vagy éppen új díszletet Mexikóban és Texasban. Sokan visszatérnek a szereplők közül, de lesznek új arcok is, itt a fontosabbak: D.J. Cotrona (Seth Gecko), Zane Holtz (Richie Gecko), Eiza González (Santánico Pandemonium), Jesse Garcia (Freddie Gonzalez), Danny Trejo ("The Regulator"), Esai Morales ("Lord Amancio Malvado"), Jeff Fahey ("Uncle Eddie Cruickshank"), Briana Evigan ("Sonja Lam"), és Demi Lovato. Jobb, ha mindenki felkészül: a 10 rész igen keménynek ígérkezik, rengeteg akcióval és a már megszokott hangulattal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.