Hirdetés

Frozen - Új tervrajzok a Disney meséjéhez

|

Tervrajzok jelentek meg a neten a Disney 2013 novemberében megjelenő újabb hercegnős filmjéhez, melyben Kristen Bell adja a hangját egy Anna nevű fiatal álmodozónak, aki egy "bátor hegyi ember" segítségével próbája megtalálni a Hókirálynőt.

Hirdetés

A Hókirálynőt azért kell megkeresni, hogy véget vethessenek az átoknak, amelyet Annáék királyságára szórt, és amely örök telet hozott magával. Az eddigi információk szerint a zenékért Robert Lopez és Kristen Anderson-Lopez lesz a felelős. Újabb zenés animációt várhatunk tehát a Disneytől, de számítógépes animáció lesz. Talán kicsit szeszélyes lett a Disney miután A hercegnő és a béka meg a Micimackó alulteljesített a bevételt illetően. Képek a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.