Hirdetés

Film készül a Fruit Ninja alapján

|

Bizonyára mindenki ismeri a telefonokon hódító Fruit Ninját, amelyben gyümölcsöket kell aprítanunk egy karddal az érintőképernyő segítségével. Ebből születik most film.

Hirdetés

A szinte már minden platformra elérhető Fruit Ninja jelenleg minden idők legjobban fogyó arcade címe iOS-en a maga több mint 1 milliárd letöltésével, ezt a gigászi sikert látva pedig kinek a fejében nem fordulna meg, hogy lehet még jobban kiaknázni a lehetőségeket? Valószínűleg erre a következtetésre jutott az ausztráliai Halfbrick Studios is, amely elhatározta, hogy filmadaptációt készít a népszerű játékából. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter információi szerint az a terv, hogy a Fruit Ninja film egy élőszereplős családi vígjáték lesz, amelyet Tripp Vinson (Törésvonal, Boszorkányvadászok) producer finanszíroz majd a cégén, a Vinson Filmsen keresztül, míg a forgatókönyvet JP Lavin és Chad Damiani (Anchorwoman) álmodják papírra. Nem lesz könnyű dolguk, elvégre abból a koncepcióból kell majd egy karakterekkel, háttértörténettel, sztorielemekkel és hasonlókkal teli szórakoztató filmet faragniuk, amely mindössze annyiból áll, hogy időben vágd ketté a gyümölcsöket, elkerülve a bombákat. Kíváncsian várjuk, mi fog kisülni az egészből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.