Hirdetés

Független Magyar Filmszemle indul, itt vannak az első részletek

|

Kedves független filmkészítők, munkára fel!

Hirdetés

Az In Ferus Film, amely magát egyedülállóan független filmstúdióként definiálja egy olyan filmszemlét indít, mely tovább kívánja bővíteni az ő szerepvállalásukat. Nevezetesen, hogy egy független filmszemlét szeretnének szervezni, amelyre már lehet is küldeni az anyagokat. 

A lényeg az, hogy olyan pályaművek beérkezését várják, amelyek mindenféle állami, politikai, vagy bármi másmilyen külső finanszírozás nélkül született meg.

Hirdetés

Egyértelműen látszik, hogy ezzel a kezdeményezéssel azokat szeretnék támogatni és azoknak szeretnének platformot adni, akiknek van mondanivalójuk, a mondanivalójukat pedig anélkül tudják átadni, hogy bárminemű anyagi támogatást kaptak volna nagyobb cégektől, politikai pártoktól.

Ha pedig ezeknek a feltételeknek megfelel az alkotásod, akkor onnantól kezdve szabadabb a mozgástér, ugyanis életkortól függetlenül lehet jelentkezni, ami pedig a műfajokat és formákat illeti: dokumentum- és játékfilm egyaránt játszhat, ezeknek kisebb és nagyobb változataik úgyszintén (tehát ha mondjuk egy animációs filmed van, akkor azt is bedobhatod). Még csak arra sem kell figyelned, hogy frissen készült filmmel pályázz, a lényeg úgyis azon van, hogy függetlenként vegyél részt a hagyományteremtő céllal megrendezésre kerülő első szemlén. 

Az In Ferus Film három fődíjat fog kiosztani: a nyertesek hazavihetnek egy-egy arany, ezüst, valamint bronz homokórát, a speciális és különleges alkotásokat pedig tárgyi ajándékokkal díjazzák. A díjazottak emellett használhatják az In Ferus Filmstudio 1-et a következő projektjük megvalósításához. Augusztus 15-ig lehet jelentkezni, az eseményre pedig október 14-15. között kerül majd sor. Az egyes határidőket, a további részleteket és a jelentkezéssel kapcsolatos információkat megtaláljátok a Független Magyar Filmszemle honlapján (az INFERUSFILM kódot felhasználva pedig 50% kedvezményt kaphattok).

Sok sikert kívánunk a jelentkezőknek és a szervezőknek egyaránt!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.