Hirdetés

Függetlenség napja 2 - Itt vannak az első képek és a hivatalos cím is

|

Hirdetés

A Függetlenség napja folytatásának stábja egy élő közvetítés keretén belül beszélt a közelgő alkotásról, ráadásul a helyszín választást sem aprózták el, ugyanis Új-Mexikóban, a forgatások kedvéért felépített Hold bázison tartották a konferenciát. A fél órás előadást egyébként egész nyugodtan visszanézhetitek, ha tovább görgettek, de az egyik legérdekesebb bejelentést máris lespoilerezem nektek, hiszen a cím után most már nem egy 2-es áll, hanem a Resurgence (Feltámadás) alcím. A közvetítést követően a Fox néhány képet is közzétett a helyszínről, amelyekről természetesen túl sok mindent nem következtethetünk, de annyit elmondhatunk, hogy a díszletekkel nem lesz gond. Az Independence Day: Resurgence 2016. június 24.-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. FoxBrent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe és Sela Ward. https://www.youtube.com/watch?t=54&v=7PW_QDmZRaw [gallery columns="4" ids="54595,54596,54597,54598,54599,54600,54601,54602"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.