Hirdetés

Sorozat formában folytatódna a Függetlenség Napja?

|

A készítők mesélnek arról, hogy milyen formában folytatódhat a Függetlenség napja és nincs kizárva az sem, hogy sorozatként.

Hirdetés

A héten került ki a DVD- és Blue-ray piacra a nyári szezon egyik nagy dobásának ígérkező, ám annál nagyobbat hasaló filmje, a Függetlenség Napja: Feltámadás. A DVD kiadásból természetesen nem maradhattak el az extrák, melyek között megtalálható egy beszélgetés Roland Emmerich rendezővel, a két Függetlenség Napja film rendezőjével, valamint a VFX Supervisorral, Volker Engellel, amiben a direktor a franchise jövőjéről ejtett el információkat.

Hirdetés

Azt még nem tudni, hogy miként fog folytatódni a történet, csupán annyi bizonyos a második film végét figyelembe véve, hogy a készítők mindenképpen folytatni szeretnék az űrlényes kalandot. Kérdés, hogy a kritikai össztűz hatására mindezt milyen formában fogják tudni kivitelezni. Emerich elárulta, hogy van több alternatíva is a Függetlenség Napja történetének továbbvitelére, és akár sorozatként is el tudná képzelni ennek megvalósulását.

Ti örülnétek neki, ha valamelyik TV-csatorna berkein belül köszönnének vissza a rossz szándékú űrlények? Szerintetek Jeff Goldblum és a többi nevesebb sztár nélkül - feltételezve,  hogy nem követnék hűen a kisképernyőre is a franchise-t - is bevállalható lenne ez a formula vagy totális csődöt eredményezne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.