Hirdetés

Fullextrás mozi fog nyílni a KÖKI bevásárlóközpontban

|

Minden igényt igyekeznek majd kielégíteni.

Hirdetés

Három VIP-terem, gyerekeknek elkülönített játszóház, kávézó és bár - ezekkel és még több mindennel várja majd látogatóit a tervek szerint a KÖKI Terminálban épülő vadiúj multiplex-mozi. A járvány miatti tervek szerint jövő évben megnyíló mozi egy hazánkban igazán egyedülálló vetítőrendszerrel lesz felszerelkezve.

Hirdetés

Mind a kilenc vetítőterem lézeres fényforrást alkalmazó 4K vetítővel lesz felfegyverkezve, valamint a kiváló hangminőség érdekében Vive Audio hangrendszerrel is büszkélkedhet majd. Ha ez még nem volna elég, akkor érdemes leszögezni azt, hogy az ország legszélesebb mozivásznával is itt találkozhatunk majd.

Szabó Krisztián, a KULTIK ügyvezető igazgatója ezeken kívül kiemelte azt is, hogy kuriózum gyanánt lesz egy ún. D-Box VIP terem, ahol a nézők a filmmel együtt mozgó speciális székekben gazdagodhatnak új, sajátos moziélménnyel. Azonban nem csupán az élményszerűséget igyekeznek növelni, a tervezők komoly hangsúlyt fektetnek majd arra is, hogy igazi zöld moziként funkcionáljon a KULTIK KÖKI több zöld felülettel és terveik szerint környezetbarát csomagolóanyagokat fognak használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.