Hirdetés

Fűrész 8 - Ismét fűrészelhetünk?

|

A Fűrész 3D esetében szabadkoztak a készítők, hogy ez bizony az utolsó Jigsaw-féle megmérettetés lesz, ezért a "The Last Chapter" alcím is. Úgy tűnik, mégsem hagyják abba a fiúk...

Hirdetés

Egyre több pletyka születik arról, hogy a Fűrész hetedik része még nem jelenti a franchise befejezését, és már tervben van a nyolcadik. Tavaly nyár végén reppent fel a hír, hogy a forgatókönyvírók olyan anyaggal lepték meg a stúdiót, amire csak szuperlatívuszokban tudtak reagálni a fejesek, és állítólag hozzátették, hogy ha jó bevételt hoz a 3D-s hetedik rész, szabad utat adnak nekik. A Fűrész 7 remek eladásokat mutathatott fel, a nép is komálta, mi is 85%-ot róttunk ki rá. Jöhet tehát a nyolcadik? A szóbeszéd szerint  jön is... "I Wanna Play a Game"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.