Hirdetés

Új címet kapott a Fűrész 8

|

Hét év telt el azóta, hogy utoljára beülhettünk egy Fűrész filmre, azonban a Lionsgate nem váratja tovább a rajongókat, a nyolcadik rész - vagy ahogy eddig ismertük, a Saw: Legacy - még idén megjelenik, azonban új néven érdemes keresni a mozikban.

Hirdetés

A 2010-es Fűrész 3D után a Lionsgate úgy döntött, hogy pihenteti kicsit a sorozatot, három év kellett hozzá, hogy felröppenjenek az első hírek a horrorszéria folytatásáról. Tavaly februárban már kiderült, hogy a folytatást a Josh Stolberg - Pete Goldfinger (Piranha 3D, Piranha 3DD) páros vette kezelésbe a forgatókönyvet, amelybe besegített az első Fűrész rendezője, James Wan is. Ebből dolgozhattak a Spierig-testvérek, Michael és Peter (Daybreakers, Időhurok). 

Hirdetés

A franchise legújabb része eddig a Saw: Legacy néven futott, azonban a minap kiderült, hogy Jigsaw a hivatalos új cím, tehát a Tobin Bell által hét filmen keresztül alakított csapdakészítőről nevezték el az aktuális felvonást, aki - bár a sztori szerint már egy ideje halott - újfent az események legfőbb mozgatórugója lesz. Ismerős arcokra nem nagyon érdemes számítani, viszont az újoncok között olyan neveket találunk, mint Laura Vandervoort (Smallville, Ted, A falka), Matt Passmore (Halálos fegyver, Hűtlen vágyak, McLeod lányai) és Callum Keith Rennie (Warcraft: A kezdetek, A cég, Kaliforgia). Amerikában október 27-én mutatják be, remélhetőleg nekünk sem kell sokat várnunk rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.