Hirdetés

Fűrész 8 - Jigsaw visszatér!

|

Most érkezett a hír, hogy a Lionsgate visszaszeretné hozni Jigsaw-t egy újabb halálos játékra a már javában formálódó Fűrész 8, vagyis Fűrész VIII történetében.

Hirdetés

Utoljára 2010-ben láthattunk Fűrész franchise egy darabját a mozikban a Fűrész 3D képében, de ez hamarosan megváltozat, ugyanis a Lionsgate elvetette a reboot gondolatát és a bennfentesek szerint azt akarják elérni, hogy Jigsaw története folytatódjon a Fűrész 8-ban. Az információk szerint a stúdió nem sieti el a dolgot, hanem szánnak rá időt, hogy új irányba tereljék a nyereséges horror sorozatot, ezért 2017-nél előbb nem számíthatunk az új epizódra. Arról nincs hír, hogy a szóban forgó projekt 3D-s lesz-e vagy sem, de a Jigsaw-t alakító Tobin Bell valószínűleg visszatér, noha hivatalosan nincs megerősítve, hogy csatlakozott volna a filmhez. Mit szóltok a hírhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.