Hirdetés

Fűrész 8 - Már biztosan jön!

|

A hetedik rész premierjén a készítők kikötötték, hogy ez lesz az utolsó epizód, a jövőben ne is számítsunk egyetlen filmre sem, aminek a címében Fűrész lesz, főleg ne 3D-ben készültre...

Hirdetés

A stúdiók azonban részvénytársaságok módjára működnek, minden üzleti évben fel kell mutatniuk befektetőiknek a beszedett bevételt, a Lionsgate-nek pedig hatalmas bevételt jelentett a Fűrész franchise, érthető módon nem szeretne tőle megválni. A stúdió egyik elnöke, Michael Burns bejelentette azt, amire mindannyian számítottunk és ami kézenfekvő volt: a széria folytatódik, lesz Fűrész 8! A folytatás valószínűleg ismét követi majd a 3D-s bűvöletet, tekintve, hogy a hetedik rész 17 millióból egészen 136-ig vitte világszinten. Szintén fontos momentum még, hogy állítólag a Fűrész 6 és Fűrész 3D rendezője, Kevin Greutert visszatérhet a nyolcadik epizód székébe is, de ez csak pletyka szinten állja meg jelenleg a helyét. Vajon hogyan folytatódik a sztori? Elméletileg szépen le lett zárva pár kiskapu meghagyásával, de azokat elővenni - nos, az már nagyon izzadságszagú folytatás lenne. Vagy az nem baj, kedves Lionsgate?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.