Hirdetés

BRÉKING: Új Fűrész-filmet készít Chris Rock!

|

A humorista ezúttal az egyik legsikeresebb horror franchise-t szeretné tovább bővíteni.

Hirdetés

Na, ezt nem láttuk jönni. Avagy a játék sosem ér véget.

Chris Rock a Lionsgate és a Twisted Pictures stúdiókkal karöltve spin-off filmet tervez a nagysikerű Fűrész (Saw) franchise-hoz. Ő maga producerként lesz jelen a projekt élén, a rendezői székbe pedig Darren Lynn Bousman kerül, aki a 2., 3. és 4. filmeket is dirigálta. A forgatókönyvet a legutóbbi "reboot" részt is jegyző Pete Goldfinger és Josh Stolberg írják majd.

Hirdetés

A Lionsgate elnöke, Joe Drake szerint Chris egy elképesztő újítással szeretne ismeretlen vizekre evezni a Fűrész mítosszal. A komikus állítólag olyan zseniális ötlettel állt elő, ami egyszerre hű az eredeti filmekhez, mégis egy egészen egyedi ízt varázsol majd nekik. Drake szerint hasonlóan fogja megreformálni ez az "event" a horror zsánert, mint ahogy azt egykoron Eddie Murphy is tette a buddy-cop mozikkal a 48 órában.

Nagy szavak ezek így kezdésnek. Főleg az előző, gyenge közepes részt megálmodó írók nevét látva.

Ti mit gondoltok? Várjátok az új Fűrész filmet, vagy inkább hagynák szerencsétlen John Kramert végre békében nyugodni? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.